Zuid-Frankrijk: Campagne-sur-Aude

Ter overname: charmant hotel-restaurant of B&B

7 kamers, een restaurant voor 35 personen, een groot terras voor en zonnige tuin achter

Uitstekende ligging en

het bedrijf voldoet aan alle eisen

Uitstekend gesitueerd aan de doorgaande weg tussen Carcassonne en Perpignan. Totaal gerenoveerd in 2008, voldoet aan alle eisen, ook qua gehandicaptenvoorzieningen.

Mooi restaurant met

meer dan ruime keuken

Een gezellige restaurantzaal met een ruim terras voor en achter. De grote keuken biedt veel bewegingsvrijheid, alle noodzakelijke apparatuur en veel bergruimte. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein.

Moderne, kleurrijke kamers

Een prettig, fris design met comfortabele bedden van de lokale matrassenfabrikant en uitstekend, nieuw sanitair. Gewoonweg de beste kamers van de hele buurt.

De bungalow biedt woonruimte aan de beheerders. 

Belangrijk: een goede score bij Booking en Tripadvisor

Bij Booking en op TripAdvisor gaat het uitstekend met de reputatie van het Relais als restaurant en als hotel. Fijn als je wilt dat je nieuwe bedrijf meteen omzet gaat scoren!

Vraagprijs voor het hoofdgebouw:

295.000 €

De huidige exploitant wil op termijn stoppen en biedt daarom samen met de eigenaren het hoofdgebouw met zeven hotelkamers, keuken, restaurantzaal en studio (woonruimte) te koop aan. De vraagprijs voor de overname van het bedrijf zelf - inclusief de complete keuken en inventaris - is 50.000 euro. Er kan ook een licence IV worden meegekocht (de meest uitgebreide drankvergunning): vraagprijs 22.500 euro.

Eventueel is ook de naastgelegen bungalow - met gehandicaptenkamer, vier slaapkamers/badkamers en terras - beschikbaar. Een van deze kamers heeft een keuken en is geschikt als woonruimte. Achter deze twee gebouwen ligt nog een derde pand: een feest/vergaderzaal van bijna 100 m2, momenteel verhuurd als woonruimte, maar op termijn ook beschikbaar. We zouden zeggen: kom kijken en zie de mogelijkheden!

Mail ons voor plattegronden, omzetcijfers, prijzen bijgebouwen en alle andere informatie: maitrescarres@gmail.com

Of bel met Walter van Leeuwen op 0033 6 3161 1845 / Kees van der Bas 0033 6 5005 4815

Check ook op de site van BuyMyDreamHotel

La haute Vallée de l'Aude

is een groene oase met een toerisme dat is gericht op cultuur, natuur en wijn. Ideaal voor wandelaars, fietsers, motorrijders en kanoërs. Het hotel-restaurant trekt het hele jaar door vertegenwoordigers en - voor de lunch - werkers, middenstanders en omwonenden. Er is een grote actieve 'Europese' populatie met Britten, Nederlanders, Duitsers, Belgen en Denen als belangrijke nationaliteiten